Strona głównaSzkolenia > Konferencje > APN Promise Technology Summit 2015

APN Promise Technology Summit 2015

Kod szkolenia:
PTS2015
Dostępność miejsc:
Rejestracja
Liczba dni:
1
Data rozpoczęcia:
30-11-2015
Data zakończenia:
30-11-2015
Cena netto:
udział bezpłatny
Dokładna lokalizacja:
Golden Floor, Warszawa, al. Jerozolimskie 123A 02-017 Warszawa
Trener:
Poziom trudności:
nie dotyczy

Opis konferencji



Zapraszamy do udziału w konferencji APN Promise Technology Summit 2015, będącej kontynuacją corocznej konferencji PreMTS.
Konferencja dedykowana jest dla Profesjonalistów IT. 

Na konferencji:

  • Trzy ścieżki: 1. Collaboration, Communication & Identity, 2. Cloud Platform, 3. The Winning Organization
  • Sesje poprowadzą specjaliści MVP, Architekci Systemów IT, oraz doświadczeni konsultanci, z firm APN Promise, Veeam, Alterkom, Predictes i Supremo, 
  • Praktyczne zastosowanie rozwiązań IT. Doświadczenia firm.
  • Nowości technologicze, dokąd zmierzamy?
  • Narzędzia IT dla biznesu. Integracja ze światem zewnętrznym.
  • Wygrywająca organizacja biznesowa. Best practices.
 

Gościem specjalnym ścieżki The Winning Organization będzie Marek Rudziński - Wiceprezes nFactor i światowej klasy konsultant ds. sprzedaży i strategii rynkowej. Sesja ta będzie esencją wiedzy praktycznej na temat budowania konkurencyjnej organizacji na rynku usług chmurowych w Polsce.


Tegoroczna edycja odbędzie się w Centrum Konferencyjnym Golden Floor
(Al. Jerozolimskie 123A, 02-017 Warszawa).

Zapraszamy do rejestracji poprzez formularz zgłoszeniowy poniżej.

 
Więcej informacji:
Katarzyna Worona
tel: 607 031 898
e-mail: katarzyna.worona@promise.pl 

Agenda

Ścieżka 1: Collaboration, Communication & Identity

​10:00-10:30 ​30 min.
​Rejestracja  ​
 
​10:30-11:15 ​45 min. Do czego w praktyce wykorzystać SharePoint?
Kamil Warowny, SharePoint/.NET Consultant | Promise
Maciej Antoniak, SharePoint/.NET Consultant | Promise
 
​11:15-12:00 ​45 min. Zarządzanie tożsamością w nowoczesnym przedsiębiorstwie.
Jacek Światowiak, MVP/Systems Architect | Promise
​12:00-12:15 ​15 min.
Przerwa kawowa
 
​12:15-13:00 ​45 min. Zintegrowany system pracy grupowej (hybryda, Exchange, Skype for Business, SharePoint, Identity Manager). Case Study.
Jacek Światowiak, MVP/Systems Architect | Promise
 
​13:00-14:00 ​60 min. Skype for Business – nowości czy kosmetyczne zmiany? Integracja ze światem zewnętrznym i wykorzystanie możliwości sprzętu.
Piotr Potocki, Systems Engineer | Promise
Konrad Sagała, MVP/Technical Team Leader | Promise
 
​14:00-15:00 ​60 min.
Lunch
 
​15:00-16:00 ​60 min. Nowości w Exchange Server 2016. Czemu warto pomyśleć o aktualizacji?
Konrad Sagała, MVP/Technical Team Leader | Promise
 
​16:00-17:00 ​60 min. Narzędzia IT dla biznesu. Jak je wykorzystać i zintegrować z pakietem Office?
Łukasz Sudoł, Business Solutions Consultant | Promise
 
​17:00
Losowanie nagród

POBIERZ PDF

 

Ścieżka 2: Cloud Platform

​10:00-10:30 30 min.
Rejestracja  ​

 
​10:30-11:00 ​30 min. Zapasowe centrum danych w chmurze? Case Study.
Bartłomiej Sollich, Technical Team Leader | Promise
 
​11:10-11:45 ​35 min. Nowoczesne środowisko developersko-testowe. Dev@Cloud. Case Study.
Marcin Nawrot, Cloud Solutions Consultant | Promise
 
11:45-12:00 15 min. Nowości w ofercie NetApp
Bartłomiej Sollich, Technical Team Leader | Promise
 
​12:00-12:15 15 min.
Przerwa kawowa
 
​12:15-13:00 ​45 min. Private Cloud. Case Study.
Paweł Chylak, Systems Engineer | Promise
 
​13:00-13:30 ​30 min. Odrzuć tradycyjny backup. Przejdź na dostępność z Veeam.
Mariusz Rybusiński, Systems Engineer | Veeam
 
​13:30-14:00 ​30 min. Case Study.
Marcin Nawrot, Cloud Solutions Consultant | Promise
 
​14:00-15:00 60 min.
Lunch
 
​15:00-15:30 ​30 min. Ciekawostki licencyjne. Jak sprawnie zarządzać licencjami?
Grzegorz Gmyrek, Systems Engineer/Software Asset Consultant | Promise
 
​15:30-16:00 ​30 min. Mobile Device Management. Zarządzanie za pomocą jednej konsoli?
Maciej Kuczyński, Systems Engineer | Promise
 
​16:00-17:00 ​60 min. Dokąd zmierzamy? Nowości w Windows Server i System Center 2016…
Marcin Kowalczyk, Systems Architect | Promise
 
​17:00
​Losowanie nagród ​
 

POBIERZ PDF

 

  

Ścieżka 3: The Winning Organization

​10:00-10:30 ​30 min.
​Rejestracja  ​
 
​10:30-11:15 ​45 min. Praktycznie o licencjonowaniu Microsoft
Kamil Patora, Account Manager | Promise
Bartłomiej Ożóg, Account Manager | Promise
 
​11:15-12:00 ​45 min. Jak zarządzać licencjami aby nie bać się audytu - best practices.
Grzegorz Gmyrek, Software Asset Consultant | Promise
Piotr Lulewicz, Account Manager | Promise
 
​12:00-12:15 ​15 min.
Przerwa kawowa
 
​12:15-13:00 ​45 min. Kentico CXM + Hosting Microsoft Azure - Innowacyjny system CMS, eCommerce i Marketing Automation w jednym miejscu.
Krzysztof Majchrzycki, President | Predictes
 
​13:00-13:30 ​30 min. Wirtualizacja miejsca pracy – sposób na elastyczną i efektywną firmę
Radosław Kluczny, Sales Director | Alterkom
Wojciech Regiewicz, President | Alterkom
 
​13:30-14:00 ​30 min. Comarch ERP 2.0 – Automatyzacja Procesów w Organizacji
Łukasz Gajek, President | Supremo
Marcin Biały, Sales Director | Supremo
 
​14:00-15:00 60 min.
Lunch
 
​15:00-17:00

​120 min.

Jak budować wygrywającą organizację biznesową, która będzie rozwijać się również w trudnych czasach?
Marek Rudziński
 
​17:00
Losowanie nagród

POBIERZ PDF

 

Formularz zgłoszeniowy

Zapisz się na konferencję “APN Promise Technology Summit 2015”

Rejestracja jest zamknięta w tym momencie.